Om DoneByPete.

Hvad er DoneByPete

DoneByPete er stiftet som et ApS – et anpartsselskab – men for mig betyder det et: Absolut personligt Selskab.

Et selskab hvor jeg, Peter, arbejder med de ting jeg elsker at lave – det håber jeg, at mine kunder kan se og mærke.

DoneByPete er en grafisk og digital enkeltmandsvirksomhed med mere end 10 års erfaring indenfor den grafiske og digitale verden – men jeg er ikke alene – mit netværk er stort og bredt og i det, søger jeg ofte samarbejde med folk, hvis evner kan komme mine kunder til gavn.

Hvad laver DoneByPete?

DoneByPete hjælper med grafisk design til tryk og web, rådgiver og hjælper med sociale medier, og udfører content management af hjemmesider og nyhedsbreve.

  • Design af tryksager: brochurer, foldere, annoncer, visitkort, roll-ups, plakater, flyers, brevpapir, bannere, kataloger, invitationer, postkort, skilte, etiketter og meget mere…
  • Design til web: grafik til hjemmesider, sociale medier og elektroniske nyhedsbreve.
  • Sociale medier: er du en ny-startet virksomhed? eller lige startet med de sociale medier, så kan jeg hjælpe dig igang og få struktur på din plan (strategi) for brug af de sociale medier – jeg elsker, at arbejde med facebook og LinkedIn.
  • Indhold: Vil du gerne have én til at hjælpe dig med din hjemmeside eller nyhedsbrev, sådan at du kan koncentrere dig om det du er god til, så har jeg erfaring med et bredt udsnit af forskellige Content Management Systemer, så som Umbraco og WordPress og MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve.

 

Har du et spørgsmål eller vil du gerne have et tilbud på en opgave, så skal du bare ringe eller sende en e-mail til mig og så ser jeg på det hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Peter Dalsgaard Larsen
Mobil: 25 15 04 09
E-Mail: peter@donebypete.dk

Peter Dalsgaard Larsen

Kompetencer:

Adobe Photoshop 85%
Adobe Illustrator 75%
Adobe InDesign 90%
Adobe Acrobat 70%
Microsoft Office 60%
Web/CMS 80%
Social Media 85%
Nyhedsbreve 80%

Tidligere arbejdspladser:

  • Grafisk Designer hos Danish Crown (7 år og 6 mdr.)
  • Marketingassistent hos Nordisk Wavin (5 år og 2 mdr.)

For detaljer, klik og se min LinkedIn-profil her.